Nieuwsbrief van 15 december 2015

Beste client,

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol 2016!

Wij zijn gesloten van 25 december 2015 t/m 3 januari 2016. Wij hopen u in het nieuwe jaar snel weer te zien met de administratie van het 4e kwartaal 2015. Als u er op tijd bij bent, ligt het boekje “Klare Taal Over Ondernemen in 2016” voor u klaar. Maar op = op.

Het team van IK financiele administratie

Werkkostenregeling

Misschien heeft u nog vrije ruimte over binnen de werkkostenregeling. Deze kunt u bijvoorbeeld benutten voor een bonusregeling voor uw werknemers. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid of wilt u weten of u nog vrije ruimte hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we het nog kunnen meenemen bij de salarisberekening in december.

Investeringsaftrek

Misschien kunt u dit jaar nog in aanmerking komen voor investeringsaftrek. U moet dan in totaal voor minimaal € 2300 in een boekjaar investeren, waarbij elke aanschaffing per stuk minimaal € 450 moet zijn (bedragen zijn ex BTW). Als u bijna aan de € 2300 zit, kan het de moeite waard zijn om een voorgenomen investering nog dit jaar te doen i.p.v. volgend jaar.

Exact online certificering

Sinds kort hebben wij de ‘Cloud Accountant’ Certificering van exact online behaald en tevens de Branch Certificering ‘Handel’.

Misschien bent u nieuwsgierig naar exact online of wilt u weten of exact online ook voor u interessant kan zijn, neem dan contact met ons op.