Over Ons

Over Ons

Mijn naam is Iris Kasbergen (IK). Ik ben in 1994 als zelfstandige gestart met een administratiekantoor in Eindhoven. Mijn bedrijf groeide snel en inmiddels heb ik 4 werknemers in dienst en werk ik samen met een aantal vaste ZZP’ers.

IK Financiële Administratie staat voor persoonlijk contact en wij bieden graag steun op maat. Vanuit uw budget kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Wij verzorgen uw complete boekhouding via Exact online of eventueel een ander programma. U beslist zelf hoeveel werkzaamheden u wilt uitbesteden en welk werk u graag zelf blijft doen.

Iris

Jeroen

Thomas
Sara
Merijn
Dick

 

IK Financiële Administratie BV
Dillenburgstraat 2
5652 AP Eindhoven
KvK nummer:17103714

 

Iris Kasbergen
tel: 040-2572428
email: info@iriskasbergen.nl

Ondanks de uiterst zorgvuldige wijze waarop onze berichtgeving tot stand komt, kan er natuurlijk altijd iets misgaan. Wij sluiten bij deze aansprakelijkheid uit terzake van eventuele onjuiste berichtgeving. Voor toelichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.